EV SAHİBİNİN İHBARI HIRSIZI YAKALATTI
 Alınan bilgilere göre, Tütünçiftlik Barbaros Mahallesi Ahmet Ayık Sokak’ta oturan Mehmet A. Evine hırsızların girdiğini gördü. Hırsızlardan ikisinin eve girmeye çalıştığını, ikisinin de dışarıda beklediğini gören Mehmet A. Durumu polise bildirdi. Hırsızlar tam iş üstündeyken polislerin geldiğini fark ettiler ve kaçmaya başladılar. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri kaçan zanlıları kovalamaya başladı ve S.A. (25) adlı zanlı yakalandı. Yakalanan zanlı, sorgusunda suçlarını itiraf ederken, Derince’de de bir eve girdiklerini söyledi ve kaçan 3 zanlının da isimlerini verdi.

Körfez’de sorgusu tamamlanan zanlı diğer suç mevkii olan Derince’ye gönderilirken, firarda olan F. D., K.G. ve E.A. ‘nın aranmasına devam ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817