banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Faciaya kıl payı
 Körfez’de, aşırı hızla girdiği virajı alamayan bir sürücü mıcırda kayarak hızlı tren hattına uçtu. Otomobil raylara yarım metre kala burun üstü çakılırken, kazadan 15 dakika sonra tren geçti, facia yarım metrelik bir mesafeyle önlendi.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza saat 22.00 sıralarında Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Denizciler Caddesi Seramik Durağı mevkiinde meydana geldi. Otomobilini yeni alan K.A., Dubai Port limanı tel örgülerinin yer aldığı yan yoldan aşırı hızla inerken virajı alamadı. Yağan yağmurların taşıdığı mıcırların da etkisiyle savrulan aracın direksiyon hakimiyeti kayboldu ve 42 AKU 61 plakalı Mercedes marka otomobil tel örgüleri parçalayarak 2 metreden hızlı tren yoluna uçtu.

Kaza sırasında şans eseri sürücü yara almadan kurtulurken, burun üstü çakılan otomobil raylara yarım metre kala durdu. Kazadan 15 dakika sonra geçen tren, araca çarpmadan yoluna devam, ederken

yarım metrelik bir mesafeyle yaşanabilecek bir facia ucuz atlatılmış oldu. Sürücünün yapılan kontrolünde alkol çıkmazken, araç çekici yardımıyla alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826