banner2779
banner2752
banner2750

Fevzi Canbaz kızını evlendirdi
 Körfez siyasetinin önde gelen isimlerinden biri olan ve aynı zamanda Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, kızını evlendirdi. Çifte düğün ile kızını evlendiren Canbaz, oldukça mutlu oldu.  Mihriban-Fevzi Canbaz çiftinin güzel kızları Emel ile Birgül-Haluk Valunya çiftinin yakışıklı oğulları Caner, bir ömür boyu sürecek olan birlikteliğe 'evet' diyerek imza attılar. Yarımca Kültür Merkezi'nde düzenlenen düğün törenine, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran dahil olmak üzere, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları, sanayiciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılımın yoğun olması nedeniyle Canbaz Ailesi, oldukça mutlu oldu. Kendileri için hazırlanan pastayı kesen çift, daha sonra programın ilk dansını birlikte yaptılar. Mutlulukları gözlerinden okunan çift, oldukça heyecanlıydılar. Fevzi Canbaz ve ailesi gelen misafirlerle yakından ilgilendi. İkinci düğün ise İstanbul'da gerçekleştirildi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751