banner2779
banner2752
banner2750

Fransa'da saldırı! Çok sayıda ölü var
 Saldırılar, Paris'in doğusunda bir restoranda, metro istasyonunda, konser salonunda silahlı ile stat yakınında 2 bombalı saldırı şeklinde gerçekleşti. Saldırılarda ilk belirlemelere göre 150'den fazla kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. 

SALDIRGANLAR ÖLDÜRÜLDÜ, REHİNELER İNFAZ EDİLDİ

Konser salonunda elinde 100 rehine bulunan 3 saldırgan, polisin operasyonuyla ölü ele geçirildi. Polis kaynakları, 6 farklı yerde düzenlenen silahlı ve bombalı saldırılarda 42 kişinin öldüğünü açıkladı. 


STADE DE FRANCE YAKINLARINDA İKİ PATLAMA

Stade de France yakınlarında da 2 intihar, bir bombalı saldırının meydana geldiği aktarıldı. Patlamanın olduğu sırada Fransa ile Almanya arasında oynanan Euro 2016 hazırlık maçının oynandığı Stade de France'de Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande da bulunuyordu. Hollande özel ekiplerce stattan uzaklaştırıldı.

FRANSA'DA OLAĞANÜSTÜ HAL

Fransa'da olağanüstü hal ilan edildi. Ülkeye düzenlenen ütün uçuşlar çift taraflı olarak iptal edildi. Fransa'da eğitim kurumları tatil edildi. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande saldırılar sonrası orduyu göreve çağırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751