Gazeteci Nabi Yazıcı Oğlunu Nişanladı


İstanbul Pendik’te yapılan nişan töreni düğünü aratmazken, Köseler ve Yazıcı aileleri gençleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Düzenlenen nişan töreni ile Ümran ve Sami Köseler’in kızı Dilanur Köseler ve Sevgi Yazıcı ile Nabi Yazıcı’nın oğlu Batuhan Yazıcı evlilik yolunda ilk resmi adımı atmış oldular.


Yüzükleri salonda bulunan ailenin büyüklerinden Batuhan Yazıcı’nın Dedesi Kemal Koca takarken, alkışlarla bu mutlu ana şahit olan aile yakınları gençlere mutluluklar dilediler. Nişan törenine her iki ailenin yakınlarının yanı sıra gençlerin iş yeri ve okul arkadaşları da katıldılar.


Çevre Mühendisi olarak mezun olan Dilanur Köseler ve Ekonomist olarak okulu bitiren Batuhan Yazıcı, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan aile yakınlarına, arkadaşlarına ve kendilerini tebrik eden sevenlerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817