banner2779
banner2752
banner2750

GEBZE'DE HAMLELER 'KURTULUŞ' İÇİN YAPILACAK
 Gebze Belediyesi’nin 12 Ekim Gebze’nin Düşman İşgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla düzenlediği 5. Kurtuluş Hamlesi Uluslar Arası Satranç Turnuvası 20-25 Eylül tarihleri arasında Gebze Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Dünyanın  satranç ustaları Gebze’de buluşacak, hamlelerini ‘Kurtuluş’ için yapacak

 

17 EYLÜL SON BAŞVURU


20-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya katılmak isteyenler başvurularını 
http://kurtulus.tsf.org.tr adresine yapabilecek. Yetkililer yarışmaya katılacak sporcuların başvurularını 17 Eylül günü mesai saati bitimine kadar yapmasını istedi. Gebze’nin adının düzenlenen önemli etkinlik ve organizasyonlarla duyulur hale gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, üst üste oldukça başarılı satranç turnuvaları düzenlediklerini belirterek, “Gebze’mizin kurtuluşunu bir anlamda taçlandıracağımız bu önemli uluslara arası etkinliğin dünya satranç literatüründe de kabul görmesi bizler için kıvanç vesilesi. Bir akıl oyunu olan satrancın geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize sevdirilmesi noktasında da bu etkinliği bir kat daha önemli kılıyor. Dünyanın önemli satranç ustalarını ve genç sporcuları Gebze’mizde 5. Kez buluşturacak bu önemli etkinlikte değerli Gebze hemşerilerimizle bir araya geleceğiz inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751