banner2779
banner2752
banner2750

Gebze'de trafiği rahatlatacak  çalışma devam ediyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze'de yer alan Dr. Zeki Acar Caddesi ve Eskihisar Caddesi bağlantı yolları yapımı gerçekleştiriliyor.

TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden proje ile Dr. Zeki Acar Caddesi, 1802 Sokak ve Eskihisar Caddesi bağlantı yolları yapılıyor. 1,1 kilometrelik bağlantı yollarının yapılması ile birlikte Darıca ilçesinin TEM otoyoluna katılımları ve trafik yoğunluğu her geçen gün artan İstasyon Caddesi için de alternatif bir güzergah oluşturulacak. Aynı zamanda Gebze Center, Küçük Sanayi Sitesi, TÜBİTAK ve Terminal tarafından geleceklerin Darıca'ya ulaşımı kolaylaşacak.

4 ŞERİTLİ YOL YAPILACAK
Büyükşehir tarafından yapılan proje kapsamında 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 20  metre genişliğinde yol yapımı gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında kapsamında toprakarme duvarlar, yol asfalt çalışması, yatay ve düşey trafik işaretlemeleri ve aydınlatma işleri yer alıyor. % 40'ı tamamlanan işte toprakarme panel montajı ve dolgu serimi devam ediyor

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751