Genel Sekreter Büyükakın’a İl Başkanı Civelek’ten ziyaret
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. İl Başkanı Civelek ile yöneticiler, Genel Sekreter Büyükakın’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

 

YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN

Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, ‘’Yeni görevinizin hem sizlere, hem de kentimize hayırlı olmasını dilerim. Başarılı bir şekilde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğinizden eminiz. Hem yeni görevinizi tebrik etmek, hem de başarılar dilemek için ziyaretinize geldik’’ diye konuştu.

 

HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEGİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘’Kocaeli’ye hizmet etmek için buradayız, hizmetlerimizi hız kesmeden devam ettireceğiz’’ dedi. Genel Sekreter Büyükakın, ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Civelek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817