Gerçek Heyecan Altın Kiraz’da

Büyük bir heyecan içinde oynanan maçları izleyen konuklar arasında Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Celal Çelik, Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç, kulüp yöneticilerinden Mahir Okka, Merkez Hakem Kurulu eski Başkanı Mustafa Çulcu, Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ertuğrul Çınar ile Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk katıldı.

SARAY SİMİT RAHAT KAZANDI

Günün ilk maçında Lounge Saray Simit ile Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları karşılaştı. Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde oynanan ve son derece heyecanlı geçen maçın ilk yarısında rakibine oranda daha derli toplu bir oyun sergileyen Saray Simit, mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde tamamladı. Etkili futbolunu ikinci devrede de sürdüren Lounge Saray Simit, sahadan 5-2 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

3 PUAN SPORTERIO’NUN

Günün ikinci karşılaşmasında ise turnuvaya ülke dışından katılan ve organizasyona büyük renk katan Sporterio ile Sert Tavukçuluk takımları sahada galibiyet mücadelesi verdi. İki takımın da istediklerini sahaya tam olarak yansıtamadığı maçı kazanan takım, Sporterio oldu. Turnuvaya Mısır’dan katılan Sporterio, maçta rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

BÜYÜK ÇEKİŞME VARDI

Günün son maçında ise turnuvanın iddialı takımlarından Mehmet Ak Auto, grubun en renkli takımı olarak öne çıkan, özellikle kadın futbolcuları ile büyük dikkat çeken Körfez Esnaf ve Sanatkarları takımının karşısına çıktı. Maçın başından sonuna kadar çekişmeli geçen bir maça sahne olan mücadelede Mehmet Ak Auto ekibi, daha az hata yapan takım olarak sahadan 5-3 galip ayrıldı.

KALECİDEN MÜTHİŞ GOL

Öte yandan Körfez Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın kalecisi Serkan Doğrular’ın kendi ceza alanından yaptığı şutun direkt gol olması uzun süre alkışlandı. Bu arada Körfez Esnaf Odası’nın kadın oyuncularından Ceren Nurlu’nun maçtaki etkili futbolu da izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

LOUNGE SARAY SİMİT: 5

KÖRFEZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ: 2

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Mustafa Kemal İçelli

LOUNGE SARAY SİMİT: Mehmet Öztürk, Erdi Söğüt, Doğan Şirin, Burak Arslan, Erdem Gürcan, Turgay Aşkın, Ertuğrul Şanlı

KÖRFEZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ: Nazım Yazıcı, Levent Sirmen, N. Ali Gök, Engin Dilber, Hakan Şanlı, Harun Durmuş, Arda Kaval

GOLLER: Doğan Şirin, Turgay Aşkın (2), Erdem Gürcan, Ertuğrul Şanlı (Lounge Saray Simit), Hakan Şanlı (Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü)

SARI KART: Harun Durmuş (Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü)

SPORTERIO: 3

SERT TAVUKÇULUK: 1

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Mustafa Kemal İçelli

SPORTERIO: Maisara Gharab, Muhammed Labib (İsmail Yaman), Ashraf Muhammed, Ahmed Shetos, Ahmet Aziz (Ali Kemal Alataş), Yusuf Acun (Iheb Muhammed), İbrahim Mostafa

SERT TAVUKÇULUK: Mehmet İlker Culu, Bekir Taştekin, Ömer Taştekin, Celali Demir, Rezan Hazar Taştekin (Yusuf Taştekin), Şahin Kayar, Rahmi Öğüt

GOLLER: Ahmed Shetos, Yusuf Acun, Iheb Muhammed (Sporterio), Rahmi Öğüt (Sert Tavukçuluk)

SARI KARTLAR: Ashraf Muhammed (Sporterio), Rezan Hazar Taştekin (Sert Tavukçuluk)

MEHMET AK AUTO: 5

KÖRFEZ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI: 3

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Mustafa Kemal İçelli

MEHMET AK AUTO: Nimet Kaya, Hikmet Çalban, Özgür Kayacan, İrşat Bozkurt (Murat Ak), Ahmet Bozkurt (Erhan Güzel), M. Emin Çalban

KÖRFEZ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI: Serkan Doğrular, Murat Özyazıcı, Serkan Alar, Murat Demircioğlu, Ceren Nurlu, Emrah Öztürk, Burçin Erseçal

GOLLER: M. Emi Çalban (3), Saki Ak, Murat Ak (Mehmet Ak Auto), Murat Demircioğlu (2), Serkan Doğrular (Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817