banner2779
banner2752
banner2750

Gölcük Belediyesi 22. Yeşil İhsaniye Elma Festivali Start Aldı
Gölcük Belediyesi 22. Geleneksel Yeşil İhsaniye Elma Festivali kapsamında, İzmit Yürüyüş Yolu'nda, Gölcük Anıtpark' ta, D.dere Çınarlık Meydanında, H.dere, Ulaşlı, Yazlık ve Hisareyn Merkezde Vatandaşlara toplam 2 ton elma vatandaşlara dağıtıldı.

İhsaniye İlköğretim Okulu bahçesinde traktörleriyle birlikte toplanıp konvoy yapan müstahsiller, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Zabıta müdürlüğü ekiple5rinin koordinesinde İhsaniye merkezden başlayıp Gölcük Anıtpark’a kadar olan güzergahta bir geçiş korteji yaptılar.

Elma dağıtımları Gölcük Belediyesi görevli personeli ve Gölcük Belediyesi şehir tiyatrosu palyaçoları tarafından dağıtıldı ve yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar dağıtılan elmaları afiyetle yediler. Her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlar adeta elmaya doydular.

Gölcük Anıtpark'ta gerçekleştirilen elma dağıtımında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci,İbrahim Tektaş, Belediye Birim Müdürleri hazır bulundu. Elma dağıtımı Anıtpark'ta, Anıtpark çevresindeki Kafe,çay bahçelerinde ve çarşı içinde dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751