Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi salonunda yapıldı
Gölcük Mahalle Muhtarının katılımlarıyla her ay düzenli olarak yapılan Mahalle Muhtarları toplantısının Eylül ayı toplantısı, Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş’in Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi Sanat galerisinde yapılan toplantıya Gölcük Belediye Başkan Vekili Berna Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, İSU Gölcük Şube Müdürü Ertuğrul Kadakal, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in bölge dışında olduğu için Eylül ayı toplantısına katılamadığını belirterek tüm Muhtarlara selamlarını gönderdi dedi.

Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Gölcük Belediyesi olarak İlçe genelinde daha önceden planlanan çalışmaların program dahilinde devam ettiğini, Mahallelerdeki çok önem arz eden konular için yerinde görüp değerlendirildikten sonra gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Mahalle Muhtarları da bölgelerinde yapılan ve devam eden çalışmalar için teşekkür ederken, Bölgeleriyle alakalı önem arz eden konular hakkında raporlarını Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman’a sundular.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817