banner3047

Gölcük Riskli Yapılardan Bir Bir Arınıyor

Gölcük Belediyesi ilçe genelinde onarım ve güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı binalar ile vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında D 130 Karayoluna cephe, Kalyon Kapı Köprülü Kavşak yakınında bulunan, Donanma Mahallesi 159. Sokak No:6 adresindeki natamam binanın, performans analizi sonucuna göre yıkımı ve enkazının kaldırılması belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

 

192 BİNA RİSK OLMAKTAN ÇIKTI

Yapılan son çalışma ile bu güne kadar Gölcük genelinde, sosyal riskler oluşturan ve metruk ya da orta hasarlı olup güçlendirmesi ve onarımı yapılmayan 132 bina, Denizevler’de 50 ve eski sanayi alanındaki 10 bina yıkılıp enkazı kaldırıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.