Gölkaypark'ta köpekleri katlettiler!

Hayvanseverlerin müdahalesiyle zehirlenen köpeklerden bir yavru Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'nde götürüldü, anne ile 2 yavrusu ise öldü. Hayvanseverler bu kişilerin bulunması için suç duyurusunda bulundu.

Kocaeli Doğa ve Hayvanseverler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Pınar Hızlı'nın açıklamasına göre, bu bölgede oturan ve yine dernek üyesi olan olan Şengül Karlıkaya'nın can çekişirken gördüğü ve Alman kurdu kırması olan köpeklere, anında olay yerine giden diğer hayvanseverler müdahalede bulundu. Ağızlarındaki köpükten zehirlendiği anlaşılan anne köpek ile iki yavrusu kurtarılamazken, biri ise Kandıra Yolu üzerindeki Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Barınağı’na götürülerek burada veterinerlerce müdahalede bulunuldu.  Bu duruma tepki gösteren Pınar Hızlı, sokak hayvanlarının küpeli de olsa bazı kişilerce zehirlendiğini, kötü muameleye tabi tutulduğunu belirterek, bunları zehirleyenlerin bulunması için suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817