Gönül; “Mahalle Meclisleri Oluşturacağız”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Yenimahalle’de bulunan Oğuz Camii Derneği’nde bölge halkı ile bir araya geldi. Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Mahallemizin sorunlarını dinlemek için mahalle meclisleri oluşturacağız. İlk gelişimizde mahallemizdeki sorunları dinleyeceğiz. Daha sonraki gelişimizde eksikleri konuşacağız. Böylece hem yerinde yönetim hem de yerinde denetim yapmış olacağız” dedi.

İZMİT’İ GELECEK VİZYONUNA TAŞIYACAĞIZ
“31 Mart seçimlerinin başta İzmit ve Kocaelimiz olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diyerek sözlerine başlayan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Milletimizin terazisine güveniyoruz. Bizim yolumuz milletin yolu, rotamız milletin rotası, davamız da hizmet davasıdır. Arzumuz o ki memleket kazansın, İzmit kazansın, Kocaeli kazansın. Allah’ın izni sizlerin teveccühü ile ikinci kadın belediye başkanı olacağım. İzmit için alın teri döken gelmiş geçmiş tüm başkanlarımıza sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Şimdi yeni bir ekip var. Büyükşehirde Tahir Büyükakın, İzmit’te Sibel Gönül var. Bizler büyükşehirimiz ile uyumlu çalışarak İzmit’i gelecek vizyonuna taşıyacağız. Her bir vatandaşımızın İzmit’te yaşamaktan gurur duyacağı bir İzmit hayali ile yola çıkıyoruz” diye konuştu.

YERİNDE YÖNETİM VE DENETİM YAPACAĞIZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Mahallemizin sorunlarını dinlemek için mahalle meclisleri oluşturacağız. İlk gelişimizde mahallemizdeki sorunları dinleyeceğiz. Daha sonraki gelişimizde eksiklerimizi konuşacağız. Böylece hem yerinde yönetim hem de yerinde denetim yapmış olacağız. Bu tecrübe ve bilgi bizde var. İşlerimizi yaparken gönül köprülerini de kurma gayreti içerisinde olacağız. Yapamayacağımız hiçbir şeye söz vermeyeceğiz söz verdiklerimizi de mutlaka yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Her bir çalışmamızda bu vatan topraklarına ve çocuklarımıza güzel gelecek bırakma gayreti içerisinde olacağız.

MUTLAKA BAŞARACAĞIZ
“Her mahalleye adil ve eşit hizmet götüreceğiz” diye konuşan Gönül, “Kimseyi kırmadan, ötekileştirmeden projelerimizi yapacağız. Hep birlikte ortak akılla hareket edeceğiz. Her işimizi insana saygı ile yapacağız. Gençlerimiz için somut projeler ortaya koyarak gençlerimizin istihdamını sağlamak istiyoruz. Katılımcı bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Herkes mahallenin sakini değil sahibi olacak. Allah’ın izni ile hizmetlerimizi bu çerçevede götüreceğiz. Ben İzmit’e çok inanıyorum. Yenimahalle’ye çok güveniyorum. Mutlaka başaracağız ve İzmit’i AK Partisiz bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.                                                              

 

...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817