banner3047

Hacdan Dönen Eryarsoy  Başkan Söğüt’ü Ağırladı

2019 yılında yapılan yerel seçim sürecinde AK Parti’nin Kocaeli İl Başkanlığı görevini yürüten, son yerel seçim öncesinde ise resmi başvuru yapmamasına rağmen partisinden Körfez Belediye Başkanlığı için ismi gündeme gelen Av. Abdullah Eryarsoy, hac farizasını yerine getirdi ve kutsal topraklardan döndü.

SÖĞÜT ZİYARET ETTİ

Eski il başkanı Eryarsoy, şu sıra evinde ve çalışma ofisinde ziyaretine gelen konuklarını ağırlıyor. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de dün Eryarsoy ile bir araya geldi ve kutsal topraklardan dönüşü sonrasında hac ibadetinin kabul olmasını temenni etti. Söğüt’e ziyareti sırasında başkan yardımcılarından İbrahim Çırpan ile meclis üyesi Ramazan Tuna da eşlik etti.

ZEMZEM VE HURMA İKRAMI

Buluşma sonrasında konuşan Belediye Başkanı Söğüt, “Hac farizasını ifa ederek kutsal topraklardan dönen geçmiş dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Av. Abdullah Eryarsoy’u ziyaret ettik, hurma ve zemzem suyunun tadına baktık. Rabbim haclarını mebrur, ibadetlerini kabul eylesin inşallah” dedi. Eryarsoy ise ziyaret dolayısıyla Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.