banner2779
banner2752
banner2750

HALKIN SAĞLIĞINI HİÇE SAYANLARA ZABITA ‘DUR’ DEDİ
 İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri halk sağlığını hiçe sayan kurum ve şahıslara göz açtırmıyor. Alikahya Yuvam Akarca mevkiinde bir markette denetim gerçekleştiren zabıta ekibi 9 kilogram tarihi geçmiş sucuğa el koyup, imha etti

 

9 KİLOGRAM TARİHİ GEÇMİŞ SUCUK 

 

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekibi kentteki denetimlerini sürdürüyor.  Alikahya Yuvam Akarca bölgesinde bir markette denetim gerçekleştiren ekipler, 350 gramlık 26 paket 9 kilogram son kullanma tarihi geçmiş sucuk ile 16 adet son kullanma tarihi geçmiş katmere el koydu. Tarihi geçmiş ürünler zabıta kontrolünde imha edilirken, ilgili market hakkında yasal işlem uygulandı.  Halk sağlığının korunması için denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirten yetkililer, işletmeleri de bu konuda duyarlı olmaya davet etti. Denetimlerde fiyat etiketleri de kontrol ediliyor. 

 

TAVİZ YOK

 

Halkın sağlığının korunmasına büyük önem verdiklerini belirten İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Nihat Kaymak, “Belediyemiz halkımızın sağlığının korunması için büyük çaba sarf etmektedir. Denetim ekiplerimiz tarafından sürekli denetimler yapılmakta, gıda maddesi satan ve imal eden tüm işyerleri periyodik şekilde denetimden geçirilerek, halkımızın sağlığını tehdit edici unsurlar ortadan kaldırılmaktadır. Sağlıksız koşullarda üretim yapan her kim olursa olsun karşısında belediyemizi bulacak. Bu konuda asla taviz vermedik. Bundan sonrada taviz vermeden denetimlerimizi devam ettireceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751