HEP DESTEKLEDİM ŞİMDİ GÖREV İSTİYORUM

AKP’nin Hereke kurucu üyelerinden olan Yaşar Aydın’da, son günde dosyasını İlçe Başkanı Osman Badem’e teslim eden aday adaylarından oldu. Siyasette hep iddialı olduğunu ancak, bu güne kadar saha görevi istemediğini belirten Yaşar Aydın, ‘’AKP ve Başbakan sevdalılarındanım. Hereke’de 2004 yılında kazanılan belediye başkanlığı ve il Genel Meclis Üyeliği seçimlerinde Yukarı Hereke ve Hereke’de aktif rol alıp, yüksek oy kazanılmasında görevimi yaptım. Şimdiye kadar maddi ve manevi partimin ve Başbakanımın ve ilçe yönetiminin yanında yer aldım. Partim ve Başbakanım için bu kez saha görevine talibim. Kimin belediye başkan adayı çıkacağı değil, partim benim için önemli. Gösterilecek adayla birlikte , omuz omuza canla başla partime yüksek oy kazandırmak için çalışacağım. Bunun için partimden saha görevi talep ediyorum’’ dedi.

Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık dosyasını teslim eden Yaşar aydın, 1961 Ağrı doğumlu. 1986 yılından beri Körfez’de yaşayan Yaşar Aydın, Hereke’de ikamet ediyor ve 2002 yılında AKP Hereke Teşkilatı kurucularından.  Evli ve 3 çocuk babası olan Yaşar Aydın, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde

Gözde İletişim adlı işyerinin sahibi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817