banner2779
banner2752
banner2750

HER ŞEY  TEMİZ BİR  İZMİT  İÇİN
 İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından eski eşyaların toplanması için yeni bir uygulama daha vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından İzmit genelinde eski ev eşyalarının alınması için oluşturulan birim vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakın. Belediye yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre  ‘Vatandaşların eskiyen koltuk, çekyat, halı ve ahşap dolaplarını Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bildirmeleri halinde ekiplerimiz anında müdahale ederek, görsel kirliliği oluşmadan engellemiş oluyor.’ diyerek vatandaşları bu yeni uygulama konusunda bilgilendirdi.

 

 

HABER VERİN GELİP ALALIM

 

Vatandaşların eski eşyalarından kurtulmaları için, eşyalarını ekipler tarafından alınabilecek bir yere çıkarmalarının ve 318 00 00 veya 322 04 32 numaralı telefonları aramalarının yeterli olduğunu belirten belediye yetkilileri bu uygulamaya uymanın aynı zamanda bir vatandaşlık görevi olduğunu belirttiler.

Başlatılan bu yeni uygulamayı broşür ve afişlerle tanıtan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, konuyla ilgili afişleri muhtarlık ve belediye irtibat bürolarına asarak vatandaşları bilgilendirdiklerini, vatandaşlarımızın da verilen bu numaralardan kendilerini haberdar etmelerini istediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751