Hortum geride enkaz bıraktı
 Körfez’de Yarımca Atalar ve  Hacı Osman Mahallelerinde etkili olan hortum geride adeta enkaz yığınları, sökülmüş ağaçlar ve büyük oranda maddi hasar bıraktı.

Belediye Başkanı İsmail baran tarafından da felaket olarak adlandırılan hortum, ilçede bir çok işyeri ve evin çatılarını uçurup, ağaçları sökerek, su baskınlarına neden olmuştu. Havanın açmasından sonra ortaya çıkan manzara, hortumun gücünü ve oluşturduğu etkileri de göz önüne serdi.

Yarımca sahilinde yer alan Kuzey Yıldızı adlı işletme, hortumun en çok zarar verdiği noktalardan biri oldu. Hortum, işletmenin çatısını uçururken, bahçede yer alan ağaçları da kökünden söktü. Savaş alanı gibi olan işletmede çok sayıda ağaç söküldü ve binanın üzerine düştü. Şans eseri işletmenin boş olması nedeniyle yaralanan olmazken, yaklaşık 100 bin liralık hasar meydana geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817