banner2779
banner2752
banner2750

Hülagü, Polat Ailesine Konuk Oldu

AK Parti Kocaeli Milletvekili olan Prof. Dr. Sadettin Hülagü, aynı zamanda hemşehrisi olan Tugay Polat ve ailesini Körfez Mimar Sinan Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti.

KALABALIK GİTTİLER

Gerçekleşen ziyaret sırasında milletvekili Hülagü’ye; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk ve kalabalık bir partili grup eşlik etti. Tugay Polat ile birlikte AK Parti saflarına katılan İYİ Partililerin ve çok sayıdaki sandık görevlilerinin de yer aldığı buluşma sırasında Polat ailesi, örnek bir ev sahipliği sergilediler.

AK PARTİ’YE GEÇİŞİ SEVİNDİRDİ

Hem Tugay Polat ve hem de eşi Gülşen hanımı AK Parti’ye geçişleri dolayısıyla kutlayan ve kendilerinin desteği ile inşallah daha da güçlendiklerini kaydeden AK Parti Milletvekili Hülagü, “Tugay beye, eşi Gülşen hanıma, ailesine ve dostlarımıza gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretimizi daha öne yapacaktık, ancak bugüne kısmet oldu. İnşallah 28 Mayıs seçimleri ile Türkiye, yeni yüzyıla büyük ve çok güçlü bir giriş yapacak” dedi.

POLAT ÇİFTİ TEŞEKKÜR ETTİ

Körfez ilçenin tanınmış simalarından olan ve özellikle yardımsever kişiliği ile bilinen Tugay Polat ile eşi Gülşen Polat da ziyaret sırasında konukları ile yakından ilgilendi. Polat ailesi, ziyaretleri dolayısıyla AK Partili Sadettin Hülagü ile belediye başkanı Şener Söğüt ve beraberindeki parti yöneticilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751