İLKÇEV GENÇLİK,GAZİLER DAĞI’NI MESKEN TUTTU
 Doğa yürüyüşü, izcilik oyunları ve izci marşlarıyla şenlendi. Program dernek binasında mangal, muhabbet ve hatıra fotoğraflarıyla tamamlanırken, gençler unutulmaz bir günü daha, birlik ve beraberlik içinde tamamladı.
İLK-ÇEV Gençlik Komisyonu Başkanı ve Proje Üyesi Safa Tonyalı yaptığı açıklamada:
Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın proje desteği kapsamında gençlerle yoğun çalışmalara devam ettiklerini belirtip, ‘’ İzcilik faaliyetleriyle gençlerin kendilerini keşfetmelerine katkıda bulunan izci liderlerimizle, gençlerimizi doğayla buluşturma fırsatı veren, yeni ufuklar açan, imkânsızı başarmamıza katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımızın sunduğu bu projenin bulunmaz bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. İzcilerimiz “İzci Daima Hazırdır” sloganını bizzat yaşayarak göstermiş oldular.” dedi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817