İsmail Baran tatilde de Çalışıyor.
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, tatil için gittiği memleketi Artvin’de de boş durmuyor. Burada düzenlenen festivale katılan Baran, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun ziyaretine de katılarak ilçe ile ilgili sorunları konuştu.

İsmail Baran, tatil için gittiği memleketinde bir taraftan dinlenirken, diğer taraftan da etkinliklere katılarak ilçenin tanıtımını yapıyor. Geleneksel 18. Artvin Sateva Gevrek Festivali’ne konuk olarak katılan Baran, kürsüye de çıkarak hem kendisini hem de Körfez’i tanıttı.

Artvin’e ziyarete gelen Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun programına Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile dahil olan İsmail Baran, uzun uzun sohbet ederek ilçenin sorunları hakkında görüştü. Başbakanlık için adı geçen Davutoğlu, AKP’nin şu anda en gözde isimlerinden biri oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817