İşte Başbakan'a Kocaeli'den yapılan bağış miktarı

AK Part İl Başkanı Mahmut Civelek, Pazar günü yapılan seçimlerde yüzde 52 oy alarak Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a Kocaeli’den 41 bin kişinin 400 bin lira bağış yaptığını açıkladı .

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, hafta sonu yapılan ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52 oyla cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından sonra basın toplantısı yaptı. Boynunda milletin adamı yazan atkıyla çıkan Mahmut Civelek, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulundu. Civelek,“Milletimiz hep birlikte Erdoğan dedi. Millet huzuru seçti. Kocaeli teşkilatı tüm Türkiye’nin en başarılı teşkilatlılarından biridir. 30 Mart’ta 12 ilçe ve büyükşehir belediyesini tekrar alarak başarısını korudu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden ise oylarımızı artırdık.Dilovası’nın etnik yapısına baktığımızda buradaki oyların düştüğünü görüyoruz ama buradaki teşkilatımız çok çalıştı” açıklamasında bulundu.

ERDOĞAN’A 41 BİN KİŞİ BAĞIŞ YAPTI

Muhalefete ağır eleştirilerde bulunan başkan Civelek, “Muhalefet kendini yenileyemedi. Her seçim muhalefette bir erime ve tükenmenin olduğunu görüyoruz. Ortada bir hezimet-i Ekmel var ancak MHP de CHP de biz kazandık diyor. Bütün seçimlerin kaybedenleri onlar. Bugünden sonra  yavaş yavaş başkanlık seçimlerini konuşmak gerek. Bundan sonra Türkiye geleceğe emin adımlarla ilerleyecek. 14 Ağustos’ta Ankara’ya giderek yeni genel başkan için görüşlerimizi yazılı olarak  beyan edeceğiz. Temayül yapılacak ve bir karar verilecek” dedi. Civelek, yaptıkları bağışlarla Erdoğan’a katkı sağlayan 41 bin kişiye de teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817