İzmit Ak gençler danışmaya hazırlanıyor

 

Düzenlenen toplantının çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Tutuş, diğer siyasi partilerin bu sinerjiyi yakalayamadığını söyledi Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, köy temsilcileri ve mahalle başkanları önceki akşam parti binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Çarşamba günü Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılacak olan danışma kurulu hakkında görüşler sunuldu. Yoğun katılımın sağlandığı toplantının basına açık bölümün açıklamalarda bulunan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, yerel seçimler öncesinde yapılacak bu toplantının çok önemli olduğunun altını çizdi.

 

‘DİĞER PARTİLERDE YOK’

Danışma meclisi toplantısının yerel seçim öncesinde son toplantıları olduğunu kaydeden Başkan Tutuş bundan sonra çalışmalarını Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) altında sürdüreceklerini bildirdi. Tutuş ayrıca SKM çalışmalarının da uyumlu bir şekilde devam ettiğini söyleyerek, “Diğer siyasi partilerin, muhalefetin ana kademelerinde yakalayamadıkları sinerji bizim gençlik kollarımızda mevcut. Çarşamba günü Mevlana Kültür Merkezi’nde yapacağımız toplantıda tüm güzelliklerimizi göstereceğiz. Herkesi toplantımıza bekliyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817