banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT BELEDİYESİ SATRANÇ ÖĞRETİYOR
 İzmit Belediyesi tarafından açılan satranç okulunda yüzlerce çocuk satranç öğreniyor. Halen 42 Evler, Mehmet Ali Paşa, Yuvam Akarca, Yenişehir Mahalleleriyle Belsa B  Blokta satranç okulu bulunduğunu söyleyen yetkililer” satranç okullarında 700 den fazla  çocuk eğitim görüyor. Konunun uzmanlarınca çocuklara satrancın incelikleri öğretiliyor. Yaz dönemi eğitimlerimiz de devam etmektedir. Satranç bir spor ve akıl oyunudur” dediler.

ÇOCUKLAR MUTLU

 Satranç okullarında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle çocuklar geleceğe daha sağlam bakmayı öğreniyorlar. Satranç sporu sayesinde zihinlerini daha faydalı ve daha hızlı kullanmayı öğrenen çocuklar, “ bizlere bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a çok teşekkür ederiz” dediler. İzmit Belediyesi’nin satranç okulları için yeni dönem kayıtlarının devam ettiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751