İZMİT GÖRÜLMEYE DEĞER
 İstanbul’dan İzmit’i gezmek için gelen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Maltepe Şubesi üyeleriyle Sırrı Paşa Konağı’nda sohbet eden Başkan Doğan” göreve geldiğimiz ilk günden itibaren  tarihi değerlerimize sahip çıkıp gelecek nesillere aktarmak için kolları sıvadık. Bu konuda çok önemli mesafeler kat ettik. Onlarca konak, cami, çeşme, hamamın restorasyonunu tamamladık. Halen  restorasyonlarımız devam ediyor.

 

İZMİT’İ GÖRMEYE GELİYORLAR

 

Hedefimiz İzmit’in tarih, kültür ve turizm kenti olmasıdır. Bu hedefimize adım adım yaklaşmaktayız. 5-6 yıl öncesine kadar şehir dışından gelenlerin ziyaret edebileceği doğru dürüst tarihi değerlerimiz yoktu. Bu gün artık konaklarımızı,  hamamlarımızı, müzemizi, çeşmelerimizi, camilerimizi görmeye gelenler oluyor. Kültür Tepesi 2. Etap projesi  tamamlandığında İzmitimiz çok daha cazip hale gelecektir” dedi. Doğan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyelerini Kültür Tepesi 2. Etap çalışmaları tamamlandığında misafir etmek istediğini de ifade etti. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Maltepe Şubesi üyeleri de İzmit’teki değişime şahit olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Başkan Doğan’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817