banner2779
banner2752
banner2750

İZMİTLİ GÜREŞÇİ SEÇKİN DUMAN BURSA’DA ŞAMPİYON OLDU

İzmit Belediyespor Güreş Takımı, temmuz ayında düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi katıldığı hazırlık turnuvalarında başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Antalya’da katıldıkları turnuvadan iki üçüncülük alarak İzmit’e dönen güreşçiler, Bursa’da düzenlenen 59.Nilüfer Çalı Geleneksel Yağlı Güreşleri’nden de madalya ve kupayla döndü.

5 RAKİBİNİ YENDİ, ŞAMPİYON OLDU

İzmit Belediyespor’un güreşçileri, Bursa’da İzmit rüzgarı estirdi. Birçoğu çok genç olan sporcuların tümü çeyrek finale kadar yükseldi. Turnuvanın favorilerinden İzmit Belediyesporlu güreşçi Seçkin Duman ise rakiplerine şans tanımadı. Çayırda fırtına gibi esen Seçkin Duman 5 rakibinin de sırtını yere getirerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

“GÜZEL BİR TURNUVA GEÇİRDİK”

Kırkpınar Güreşleri öncesi iyi bir hazırlık turnuvası geçirdiklerini belirten antrenör Şener Sar, “Önce Antalya’da, şimdi de Bursa’da güzel bir turnuva geçirdik. Genç sporcularımız kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Asıl hedefimiz olan Kırkpınar Güreşleri’nde başarılı sonuçlara imza atmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751