İzmitli izciler, Makedonya’da Kentimizi Temsil Edecek

İzmit Belediyespor’un izcileri Bilal Kurt ve Ahmet Alphan, Bolu’da gerçekleştirilen İleri Seviye Milli Kampı’ndaki başarılı faaliyetleri sonucu Makedonya’da düzenlenecek Balkan Ülkeleri İzcilik Kampı’na davet edildi. Türkiye’den 25 izcinin yer alacağı kampta Kocaeli’yi, İzmitli izciler Bilal Kurt ve Ahmet Alphan temsil edecek. 

BAŞARI DİLEDİLER

Beş buçuk yıldır İzmit Belediyespor’da yer alan genç izciler, Makedonya’nın Ohri ve Kalkandelen şehirlerindeki kamplarda yer alacak. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Erenkaya ve İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa da genç izcilerle bir araya gelerek Makedonya’daki kamplarda kendilerine başarılar diledi. 

KÜLTÜR ELÇİSİ OLACAKLAR

İzmit Belediyespor İzcilik Branşı Lideri Muzaffer Gündüz, genç izcilerle gurur duyduğunu belirterek, “İzcilerimiz, Makedonya’da kültür elçisi olacak. Hem Türkiye’yi hem de Kocaeli’yi temsil ederek oradaki izcilere kültürümüzü anlatacaklar. Her organizasyonumuzda bizlere destek olan Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, Kulüp Başkanımız Yusuf Erenkaya ve Spor Müdürü Mithat Ağa’ya izcilerimiz ve kendim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817