banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT’TE ESKİ YAPILAR YIKILIYOR
 İzmit Belediyesi, yaklaşık 5 yıldan beri kullanım ömrü tamamlanan, çevre v e insan sağlığı açısından tehlike oluşturan yapıları yıkıyor. Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre geçen 5 yıl içinde 500’e yakın harabe yapının yıkımı gerçekleştirildi.

ENCÜMEN KARARINCA

Belediye ekiplerince son olarak Cedit ve Kozluk Mahallelerinde 2 yapının yıkımı daha yapıldı. Cedit Mahallesi’nde Ersin Dolanbay ve Kozluk Mahallesi’nde de Gürkan Akyol’a ait mail-i indiham (yıkılmaya yüz tutan) durumundaki yapılar  için Belediye Encümenince yıkım kararı alındı. Karar doğrultusunda  imar-şehircilik ve estetik açıdan görüntü kirliliği de oluşturan yapıların yıkımı iş makinaları yardımıyla gerçekleştirildi. Bölge sakinleri   yıkım için İzmit Belediyesi’ne teşekkür ederek” eski yapılar yüzünden huzurumuz kaçıyordu. Her an yıkılmaya yüz tutan yapıların yanından geçmekten korkuyorduk. Belediyenin aldığı kararla  önemli bir sorundan kurtulduk” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751