banner2779
banner2752
banner2750

KAÇAR MAZBATASINI VE BAŞKANLIK GÖREVİNİ ALDI
 Mehmet Kaçar ilk olarak Körfez Adliyesi’ne gitti ve burada adına düzenlenen ilçe başkanlığı mazbatasını teslim adlı. Daha sonra yönetimi ile birlikte partiye gelen Mehmet kaçar, burada da Tuğman Kayalı’nın katıldığı törenle görevi teslim aldı. Devir teslim sırasında konuşan Tuğman Kayalı, görevi kardeşi olarak gördüğü Mehmet Kaçar2a bırakmaktan onur duyduğunu söyleyerek, ‘’16 aydır bu görevi yürütüyorum. Mehmet Kaçar, babamın ikinci oğlum dediği çok yakın, can dostum. CHP’nin çıtasını yukarılara çıkarttım, Mehmet kaçar’ın daha da yükselteceğine inancım tam. Görevi onur duyarak kendisine teslim ediyorum’’ dedi.

Mehmet Kaçar konuşmasında barış mesajları vererek, ‘’CHP, daha iyisi için yarışılan, kavga- dövüş olmayan bir partidir. Bu görevi, onurum, namusum, şerefim olarak kabul ediyorum. Tuğman Kayalı’nın dediği gibi onun kardeşi gibiyim. 40 yıldır iktidar olamayan ama dimdik ayakta kalan partrim için hep birlikte hizmet vermeye devam edeceğiz. Beni sert, köşeli konuşan biri olarak tanıyorlar ama hepinizin görüşlerine açığım’’ dedi.

Daha sonra önce Mehmet kaçar, daha sonra da Tuğman Kayalı bir birlerine çiçek vererek, devir teslimi tamamladılar. Töreni kalabalık partili gurubu da takip etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751