banner2779
banner2752
banner2750

Kağıtspor’da, Yönetim İlk Toplantısını Gerçekleştrdi
 Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulla göreve gelen İslam Yücel başkanlığındaki Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem toplantı salonunda gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına, yönetim kurulu üyeleri iki yönetici haricinde eksiksiz katıldı.

 

HEDEFLER KONUŞULDU

Toplantıda yeni dönem bütçeleri belirlenirken, gelecek yılki spor branşlarındaki hedeflerde masaya yatırıldı. İslam Yücel başkanlığındaki yönetim kurulunda Hamza Bakkal ikinci Başkan, Fatih Özkaraaslan ise Genel sekreter oldu. Öte yandan Perşembe günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında branş sorumlu yöneticilerinin belirlenmesine karar verildi.  

 

KANDEMİR’E TEŞEKKÜR

Toplantı sorası kulübün yeni çalışmaları ve vizyonu hakkında açıklamalarda bulunan kulüp Başkanı İslam Yücel, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Türkiye’nin marka kulüplerinden birisi. Türkiye’nin en çok lisanslı sporcusuna sahip kulübü. Bir çok branşta ulusal ve uluslar arası başarılara imza atmış sporcuları bulunuyor. Sayın başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun 2004 yılında belirlediği vizyon çizgisi içerisinde kulübümüz bugünlere geldi. Bu noktada bir çok ilklere de imza attı. Görevi devraldığımız Fahrettin Kandemir kulüp başkanımızla birlikte güzel çalışmalarda bulunduk.  Kendisine bu emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 

SPORCU SAYISI ARTACAK

Sayın Kandemir’den aldığımız bayrağı daha da yükseklere taşımak için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız var gücümüzle çalışacağız. Genç yeni bir yönetimle görevi devraldık. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun bizlerden beklentileri yüksek. Bu genç yönetimle birlikte daha güçlü bir yapıya kavuştuğumuza inanıyorum. Lisanlı sporcu sayımızı her geçen gün daha da arttırarak iki yüz binlere taşımayı hedefliyoruz. Bir çok başarılı branştaki desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz. Özellikle alt yapıdaki çalışmalarız bu dönem daha da artacak. Akademik çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Güçlü ve ayakları üzerinde durabilen bir Kağıtspor kulübü olacağız. ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751