KAĞITSPORLU KARATECİLER BOL MADALYAYLA DÖNDÜ
 İstanbul İl Gençlik spor Müdürlüğü ile Türkiye Karate Federasyonunun katkılarıyla düzenlenen The International Marmara Cup ( Uluslar Arası Marmara Karate şampiyonası başarı ile tamamlandı.  27-28-29 Kasım 2015 tarihinde Bağcılar Olimpik Kapalı Spor salonunda 29 Kategoride düzenlenen Uluslararası Marmara Karate Şampiyonası; Minik yıldız ve Genç bay ve bayanlar 12 kategori de karate bilgi ve tecrübelerini şampiyonada sergiledi. 5 kategori de düzenlenen Materler kategorisinde ise karate üstatları kıyasıya yarıştı.

 

RUSYA’DA MÜSABAKALARA KATILDI

Rusya, 45 sporcu ile Fransa’yı takip ederken şampiyonaya Yunanistan 200 sporcu ile katıldı. Üç antrenör, on altı sporcuyla şampiyonaya katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü kumite ferdide üç şampiyonluk, üç ikincilik, üç de üçüncülük olmak üzere toplam on dört derce elde etti. Ümitler kategorisinde ise mavi beyazlı karateciler bayanlarda takım halinde şampiyon olurken, erkeklerde ise takım halinde ikinci oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817