banner3047

Kahveci  Ramazan Toplu vefat etti
 Körfez Cumaköyü Ürgütlü Mahallesi’nde ikamet eden ve bölgede çok iyi tanınan Kahveci Ramazan Toplu, geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etti.

Köyünde toprağa verilen Ramazan Toplu’nun ailesini ziyarete giden Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez, Cuma Köyü Muhtarı Nadi Tel ve arkadaşları başsağlığı dilediler.

52 yaşında ani bir beyin kanaması geçirerek, tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Ramazan Toplu’nun ölümümün üzüntüye neden olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.