KANDIRA İÇİN YENİ PROJELER
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kandıra Belediye  Başkanı Ünal Köken Kandıra’da farklı alanlarında incelemelerde bulundu.

KANDIRA’MIZ İÇİN HAYIRLI OLACAK

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Köken eski Kandıra Devlet Hastanesi bahçesinde gezerek incelemelerde bulundu. İncelemelerde bulunan Başkanlar projelerimiz hız kesmeden yeni projelerimiz başlayacak, yapacağımız hizmetler  İnşallah Kandıra’mız için hayırlı olacak. Dileklerinde bulundular

HASTALARI UNUTMADILAR.

 Eski Kandıra Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan başkanlar   Diyaliz merkezinde tedavi gören hastaları ziyaret ettiler. Acil şifalar dileklerinde bulunan başkanlar hastane yetkilerinden bilgiler aldı.

KANDIRA HALKIYLA İSTİŞARELER YAPILDI

Başkanlar hız kesmeden  esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Kandıra’da bulunan sıkıntılar hakkında İstişarelerde bulundular. Başkanlar açıklamalarında “Halkımızın düşünüler,sıkıntıları bizim için önemlidir. Bizler vatandaşımıza önem veriyor,onların ayaklarına giderek sorunlarını isteklerini bir bir not alıyoruz  ve çözüme kavuşturuyoruz. Bizler hizmet için buralardayız” dediler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817