KANDIRA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
 Kandıra’da 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlama programı Hükümet Konağı Bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı.

Çelenk sunma örenine Vali Yardımcısı Kaymakam Vekili Hacı Mehmet KARA, Kandıra Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Murat YAYGIN, Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN, Daire Amirleri, Siyasi Parti ve Dernek temsilcileri ve Şehit Aileleri ile Gazilerimiz katıldılar. Çelenklerin anıta konulması saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından Vali Yardımcısı Kaymakam Vekili Hacı Mehmet KARA Makamında tebrikleri kabul etti.

törenin akabinde tören alanına geçildi. Tören kıtalarının takdiminin ve günün anlam ve önemini beliren konuşmanın ardından kutlamalar tören geçişi ile sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817