banner2779
banner2752
banner2750

KANDIRA’DA FİDAN DİKİM ŞÖLENİ YAŞANACAK
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in girişimleriyle başlatılan  “Her Çocuk Bir Fidan Projesi için” 25 Aralık Cuma günü start veriliyor. Taş Ocağı caddesindeki Kent Ormanında saat 14.00 de yapılacak olan fidan dikimine katılımın yoğun olması bekleniyor. Çevre bilincinin aşılanacağı fidan dikiminde, Her Çocuk Bir Fidan projesi kapsamında ziyaret edilen bebeklerin aileleri de katılacak.

 

“Doğal çevrenin korunması için Bilinçli Bir Bakış Açısı Geliştirilmeli”

Çevreyi korumaya yönelik bilinçli bir bakış açısı geliştirmeyi amaçladıklarını belirten Başkan Köken, çevre doğallığının korunması için başlatılan çalışmaların tarımsal açıdan da önemli olduğunu vurguladı.

“Gençler Çevreye Sahip Çıkıyor”

Tarım ve turizmle öne çıkan ilçemizde doğal çevrenin korunması için bilinçli bir bakış açısı geliştirilmeli diyen Köken, gençlerimize de bu bilinci aşılamalıyız dedi. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, daha sağlıklı ve doğal bir çevrede yaşayabilmeleri için çevre bilincinin aşılanması için çalışmalarımız sürecek dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751