Kandıra Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçe merkezinde üretim yapan fırınlarda çeşitli denetimlerde bulunuldu. Temizlik ve gramajlar üzerinde titizlikle duran zabıta ekipleri esnafların eksikleri hakkında uyarılarda bulundu.
SONUÇLAR GAYET OLUMLU
Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezi Ramazan pideleri ne kadar sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretildiğini denetlemek için Kandıra Belediyesi Zabıta ekipleri Kandıra’daki fırınları denetledi. Yapılan denetimlerde pidelerin gramajından fırının temizliğine kadar birçok konu titizlikle incelendi. Sonuç ise gayet olumluydu. Kandıra fırınlarında ufak tefek eksiliklerin dışında her şey olması gerektiği gibiydi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ramazan ayında halkımızın daha sağlıklı ve temiz gıda tüketimi için belediyemiz zabıta ekipleri ilçemizde bulunan pastaneler ve fırınlarda temizlik ekmek ,ramazan pidesi gramajları üzerine denetlemede bulundu. temiz ve sağlıklı ortamda bulunan işyerlerine teşekkür ediyorum” dedi.