banner2779
banner2752
banner2750

KANDIRALI AVCILAR TRAP ATIŞ YARIŞMASI DÜZENLEDİ
 Kandıra Avcılar Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Trap Atış yarışması Kandıra Lokmanlı Mahallesinde yapıldı

Kandıra Avcılar Kulübü Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Trap Atış yarışmasına katılım oldukça yüksekti. Yarışmaya bir çok avcı katıldı. Kandıra Avcılar Kulübü Derneği Başkanı İsmail Açıkgöz gelen misafirleri karşılayarak “Hoş geldiniz” dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başkan yardımcıları, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız,Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane , Akdurak Mahalle Muhtarı Cüneyt Özcan avcıların atışlarını ilgi ile izledi.

BAŞKAN KÖKEN HEDEFİ VURDU

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’de atış yaparak hedefi tam yerinden vurdu. Başkan Köken’in Trap Atışında gösterdiği performansı büyük ilgi ile izlendi ve alkış aldı.Yarışmada dereceye girenlere hediyeler takdim edildi.

DERECEYE GİREN AVCILAR

Trap  Atışı

1.Olgun Çelik

2.Rıdvan Atep

3.Mustafa Özoğul

Av,

1.Yusuf İlyas İpek 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751