KANTİN İŞLETMECİLERİ İŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİNDE
 Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği’nin, Tütünçiftlik Yavuz Sultan selim Mahallesi’ndeki yeni binasında düzenlenen eğitim seminerinde, Gıda Mühendisi Münire Uğur tarafından slayt eşliğinde çeşitli konularla, iş yeri sağlığı ve güvenliği bilgileri verildi. Eğitim programı sonrasında katılan kantin işletmecisi ve çalışanlara aldıkları bilgileri gösteren sertifika verilecek. Dernek başkanı Ali Can Kazgan, bir ilki daha gerçekleştirdiklerini ve henüz zorunlu kılınmamasına rağmen bu eğitimi üyelerine verdiklerini belirterek, ‘’Hijyen konulu eğitimlerimiz devam ediyor. Kurs sonunda katılımcılarımız sertifikalarını alacaklar ve Kocaeli’nde bir ilki gerçekleştirmiş olacağız’’ dedi.

Kurs bilgilerini veren Münire Uğur, iş yerlerindeki iş kazalarının önlenmesi, beden ve ruh sağlığının korunması için mevzuatlarca belirlenen kurakları öğreteceklerini söyleyerek, ‘’Önlemek ödemekten daha kolaydır. Evde yapmamız gerekenler ve almamız gereken önlemleri, iş yerlerin de de yaparsak iş kazaları ve hastalıkların önüne geçeriz ‘’ dedi. Kursta, mevzuatlarca belirlenen ve uyulması gereken iş güvenliği ve iş sağlığı konuları anlatıldı. Kurs, daha sonra katılamayan diğer üyelere yönelik olarak da devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817