Alabalık Vadisinde havuzlarda balık da tutan Başkan Karabalık, hedeflerinin işletmelerle uyumlu ve ortak çalışmalarda bulunarak bölgeye daha çok ziyaretçinin gelerek ekonomik gelişime katkı vermek olduğunu dile getirdi.
Şelale Restaurant'taki düzenelemeleri yerinde gördü
Karabalık Alabalık Vadisini Gezdi
Turizmin önemli merkezleri arasında yer alan Kartepe İlçesi’nde günü birlikçilerin uğrak yeri olan Alabalık Vadisi yeni sezona hazırlanıyor. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile vadide inceleme yaparak işletme sahipleri ile sohbet etti.
23 Mart 2012 Cuma 11:05
Günü birlik tatil için ilçeye gelen yerli turistlerin uğrak yeri olan Maşukiye’deki Alabalık Vadisindeki işletmeler bahar öncesi hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor. Turizmde marka kent olmak için çalışmalarını aralıksız yürüten Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bu bölgedeki işletmelerin ilçenin aynası olması nedeniyle yakından takip etmekte. Özellikle eşsiz doğa güzelliklerinin korunarak çarpık yapılaşmaya izin vermemek adına Alabalık Vadisi’ndeki düzenlemeleri mercek altında tutan Kartepe Belediyesi, estetik uygulamaların sağlanması için öncülük etmekte.