Karahancı, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı bir paylaşımla bu şakacı yönünü bir kez ortaya koyarken, takipçileri de şok yaşadılar.
Hatem Karahancı, sayfasında yazdığı yazıda evinin soyulduğunu ve hırsıza zaman tanığını, elinde kamera görüntüsü olduğunu, bunu da paylaşacağını söyleyerek bir link adresi veriyor. Linke tıklayan her kes hırsızlık zanlısı yerine kendi adresini görünce şok oluyor. Bu şakaya kananlar önce tekrar tekrar deneme yapıyor, ardından da telefona sarılarak yanlışlık olduğunu söylemeye çalışıyor.
Gerçeği öğrenenler bu olay sonrasında gülümserken, Hatem Karahancı’da takipçileri ile görüşüp sohbet etme şansı buluyor.
Karahancı’nın sayfasında ki mesajında şu cümleler yer alıyor, “Dün gece bizim eve giren ve hemen hemen her şeyi çalan kişiye, gizli kamerayı çalmayı unuttuğunu söylemek istiyorum. Şimdi kim olduğunu biliyorum ve beni en çok inciten şey seni her zaman iyi bir insan olarak görüyor olmam. Tüm eşyalarımı geri getirmek ve kapımı tamir etmek için 8 saatin var, aksi takdirde seni hapse koyarım. Bu arada, herkes senin kim olduğunu bilsin diye aşağıda profil linkini bırakıyorum.