Karaosmanoğlu, Doğan, Korkmaz Esnafla buluştu
 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kapsamında düzenlenen programlar devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan Köfteci Niyazi’nin önünden düzenlenen kahvaltı programında esnafla bir araya geldi. Programa aynı zamanda İlçe SKM Başkanı Özcan Aygün, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı.

‘FARKIMIZI GÖSTERDİK’

Kahvaltının ardından konuşma yapan AK Parti İzmit İlçe başkanı Ali Korkmaz, tüm esnafa katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Gazze’de yaşanan olaylara işaret etti. Öte yandan geçtiğimiz Pazar günü Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan dev mitinge, yağmura rağmen yoğun katılımın sağlanmasından dolayı vatandaşlara teşekkür eden Korkmaz, “Bir kez daha İzmit olarak, Kocaeli olarak farkımızı gösterdik. Başbakanımız ilimizden çok memnun ayrıldı” dedi.

‘GÜÇLÜ BİR CUMHURBAŞKANI OLARAK SEÇECEĞİZ’

Korkmaz, önümüzdeki hafta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerini de hatırlattığı konuşmasında, “Başbakanımızı güçlü bir cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. O yağmurda mitingde sahip çıktığımız gibi sandıklarda da sahip çıkacağız” ifadelerine yer verdi. Ardından söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise, hep birlikte ekip olarak şehrimizin daha da yaşanabilir bir yer olması için çaba sarf ettiklerini belirterek, Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

‘DERDİMİZ HALKIMIZIN MUTLULUĞU’

‘Biz ilhamımızı Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz’ diyen Başkan Doğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra Erdoğan’ın seçilmesi ile daha da şevkle çalışacaklarını söyledi. Aynı zamanda muhalefet partilerinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na da gönderme yapan Doğan, “Bize bizi bilen, bizi anlayan bir cumhurbaşkanı lazım. O da Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerini kullandı. Her geçen gün şehrimizin daha güzel olması için çalıştıklarını vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da “Derdimiz halkımızı mutlu etmek” dedi.

‘YÜZDE 60’IN ALTINA DÜŞMEYECEK’

Kentimizde her alanda insanlara mutlu, temiz bir hayat sunmayı dert edindiklerini söyleyen Karaosmanoğlu, “Bizim güzel insanlarımız her şeyin en güzeline layık. Bize verilen emaneti hiçbir zaman yere düşürmedik ve en güze şekilde koruduk” dedi. Önümüzdeki hafta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkat çeken Karaosmanoğlu, “Bu millet sandığa gidecek ve kendi evladını seçecek. Bütün sandıklarımıza sahip çıkacağız ve Kocaeli’nde oyumuzu yüzde 60’ın altına düşürmeyeceğiz” dedi. Kahvaltı programı sonrasında bölge esnafı ziyaret edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817