banner2779
banner2752
banner2750

Karaosmanoğlu ''Emekçinin hizmetkârıyız''
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, il genelindeki fabrika ve iş yeri ziyaretlerine Filli Boya tesisleriyle devam etti. Fabrika yönetimi ve çalışanların samimi biçimde karşıladığı Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Emek kutsaldır. Kendimizi emekçinin hizmetkârı olarak görüyoruz. Kocaeli halkına hizmet etmek için bu görevi üstlendik. Biz de halkımızın işçisiyiz” dedi.

 

FİLLİ BOYA FABRİKASI’NA ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Organize Sanayi Bölgesi(GOSB)’nde boya ve kimyasal ürünler başta olmak üzere üretim yapan Filli Boya Fabrikası’na konuk oldu. Fabrika Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, Üretim İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Ali Sinan Üstüner ve yöneticiler tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, burada fabrika hakkında genel bir bilgi aldı.

 

FABRİKA HAKKINDA BİLGİ ALDI

Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eşlik etti. Fabrika Müdürü Küçükoğlu,1998 yılında boya sektörüne giren firmanın yeni yatırım kararıyla 2004 yılında Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde üretime başladığını ifade etti. Filli Boya’nın 1.260 çalışanla 150 dönüm alan üzerinde üretim yaptığı bilgisini veren Küçükoğlu, Başkan Karaosmanoğlu’nun üretim tesislerine yaptığı ziyaretten dolayı şeref duyduklarını belirtti.

 

İSTİKRAR VARSA BİZ VARIZ

Filli Boya Fabrikası’nın yöneticileri özellikle ülkenin istikrarında yaşanan devamlılığın çok önemli olduğunu belirtti. Fabrika yöneticileri, istikrarın üretim kapasitesini artırmasının yanı sıra istihdama da önemli katkısı olduğunu vurguladı. Başkan Karaosmanoğlu da, istikrarın çok önemli olduğunu ifade ederken sanayicilerin, iş adamlarının, üreticinin ve vatandaşların vergileriyle hizmet ettiklerini söyledi.

 

MİLLİ GELİRİMİZİN %15’İ BU KENTTEN

Fabrikada çalışan işçilerle de bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sizlerin bu kentte ürettiği katma değeri yüksek ürünler, Türkiye’mizin milli gelirinin %15‘ini oluşturmaktadır. Bu başarı siz emekçilerimizin, mühendislerimizin ve sanayicilerimizin eseridir. İstanbul ile birlikte Türkiye’de üretilen katma değerin %65’ini karşılıyoruz. Bununla her bir Kocaelili olarak ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

 

ÇALIŞANLARLA YEMEK SIRASINA GİRDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Filli Boya Fabrikası’nı ziyaretinde işçilerle beraber sıraya girerek yemeğini aldı ve çalışanlarla aynı masayı paylaştı. İşçiler Başkan Karaosmanoğlu’nu samimi biçimde karşılarken, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Fabrika personeliyle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, ailelerine selam gönderirken yemek sonrası fabrikayı gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751