Karaosmanoğlu: Geri dönüşüme katkı sağlıyoruz
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de bulunan MGD Marmara Geri Dönüşüm firmasında incelemelerde bulundu. Geri dönüşümün son derece önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak geri dönüşüme katkı sağladıklarını söyledi.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

Firma sahipleri Abdullah Yaşar ve Fatih Yaşar’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, atık varil, hurda metal, kablo ve metal talaşı üzerine faaliyet gösteren firmada incelemelerde bulundu. Firma sahiplerine yönetmeliklere uygun hareket ettikleri için teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, uyarılarda da bulundu. Bilgilendirmenin ardından Başkan Karaosmanoğlu, personelle birlikte yemek yedi.

 

2013’TE 792 TON YAĞ, PİL VE ELEKTRONİK ATIK TOPLANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde ilçe belediyeleri de geri dönüşüme büyük katkı sağlıyor. Atık yağ, atık pil ve elektronik atıklar toplanarak hem çevre temizleniyor, hem de atıklar geri dönüştürülerek ekonomiye katkı sağlanıyor. Sadece 2013 yılında 724 bin kilogram atıkyağ, 46 bin kilogram elektronik atık ve 22 bin kilogram atık pil toplanarak geri dönüştürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817