banner2779
banner2752
banner2750

KARAOSMANOĞLU, “ İNSANLIĞI AYDINLATACAK BİR NESİL İÇİN ÇALIŞACAĞIZ“

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Fevzi Utaş ve yönetimiyle bir araya geldi. Buluşmada İlim Yayma Cemiyeti’nin kent genelindeki çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanlığı aydınlatacak, kardeş olmayı ve kardeşçe yaşamayı öğretecek bir nesil için, bu dünyada çalışmak en faydalı bir iştir. Bugüne baktığımızda, dünyanın ne yazık ki, özlemle beklediğimiz ve hayalini kurduğumuz bu kardeşlik ortamının çok uzağında olduğunu görüyoruz” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN SAĞLAM NESİLLERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İnsanların küreselleşmekte olan dünyanın Allah’ın bizlere bahşettiği imkânlarından yararlanmak yerine, dünya ülkelerinin de çıkarlarına kapılmış, adeta birbirleriyle yarışırcasına fırsat kolladıklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Bizler bu anlayışı sonlandıracak güçlü Türkiye’nin sağlam nesillerini çıkarmak için sizler gibi bizlerde çalışıyoruz. Bakınız ülke sevdalısı bu millet, 15 Temmuz’da FETÖ başta olmak üzere darbe destekçilerine gereken cevabı verdi. İnanıyorum ki; İlim Yayma Cemiyeti eğitim alanında sorumlulukların farkında olmaya devam edecek, bayrak, millet, vatan ve devlet kavramlarını içerisinde bütünleştirmiş bir gençlik için çalışacaktır” ifadelerini kullandı.

 

HIZ KESMEDEN DAHA ÇOK HİZMET ÜRETECEĞİZ

İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi yönetimiyle olan toplantısında, eğitim çalışmalarının ülkemiz için elzem bir konu olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında da detaylı bir sunum aldı. Öğrenci hizmetlerinin gelecekteki büyük ve güçlü Türkiye için yoğunlaşılması gereken bir konu olduğunu da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Eğitim çalışmalarımızda asla hız kesmeden daha çok hizmet üreteceğiz. Öğrenci yurtları, kurslar ve gerekse yurt dışı programlarıyla gençlerimize dünyaya hakim olmasında onlara katkı sunmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmede Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Doğan Erol da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751