KARAOSMANOĞLU: İSTİŞARE HİZMETLERİ İLERİ GÖTÜRÜR
 Yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere, resmi kurum ve kuruluşlarla kurduğu başarılı iletişimle kentin ihtiyaçlarına dönük çalışmalara imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, merkez binadaki çalışma ofisinde şehrimize yön veren isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Karaosmanoğlu görüşmelerde, “Yerel yönetimlerde katılımcı demokrasinin önemine inanan birisi olarak, kentimizin ileriye gitmesi için STK’larla ve kamunun temsilcileriyle olan diyalogların fikir yelpazesinin büyümesine katkı sağlayacağını ifade etmek isterim. Her kesimden insanla yapılacak istişare, hizmetleri ileri götürecektir” dedi. 

 

KURUMLARARASI İLETİŞİM ÇOK ÖNEMLİDİR

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dramatik Yazarlık Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erbil Göktaş, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, Körfezkent 1. Etap Yönetimi Başkan Yardımcısı Erkan Sayan, Başiskele İHL Okul Aile Birliği Başkanı Burak Karabulut ve yönetimleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmelerde başta Kocaeli’nin geldiği durumun geçmiş dönemlere göre çok ileride olduğu belirtilirken, 2023 hedefiyle doğru orantılı olarak kentimizde nasıl değişimler yaşanacağı da konuşuldu. Gerek STK, gerekse kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle olan görüşmesinde Başkan Karaosmanoğlu, “Şehrimize ve hayatımıza yön verecek adımların güçlü bir iletişimle yönlendirilmesi gerekiyor. Bu konuda özellikle büyük çaba sarf ederek, kentimizin her noktasında STK’lar başta olmak üzere halkımızla katılımcı bir demokrasi anlayışıyla iletişim kuruyoruz. Buda bizlerin yani Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarına doğru yön vermemizi sağlıyor” açıklamasını yaptı. Başkan Karaosmanoğlu kendisini ziyarete gelen misafirlerinin kent için fikirlerini ve önerilerini dikkatli bir şekilde dinledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817