Kartepe Belediyesi Eğitimleri Çok Önemsiyor
Kartepe Belediyesi, tüm birimlerini kapsayan eğitim seminerleri ile personelin motivasyonunu artırmayı ve iş yaşamını kolaylaştırıp verimliliği yükseltmeyi amaçlıyor.

 

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, 2014 yılı eğitim programları çerçevesinde personelin performansını ve motivasyonunu arttırak hizmet kalitesinin ve verimin arttırılmasını önemsiyor.  Personele yönelik ve periyodik olarak gerçekleştirilen “Etkili Ekip Çalışması” ve “İkna ve Müzakereleri Teknikleri” konulu eğitim seminerlerinin sonuncusu Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde uzman Selami Kaplan’ın sunumuyla gerçekleştirildi.

 

Elginkan Vakfı Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminerlerde ekip ruhu, ekip nedir, ekipte olması gerekenler nelerdir ve çalışma hayatında işimizi kolaylaştıracak ikna ve müzakere teknikleri konularında belediye personeli eğitimden geçirildi.

 

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sadık Yılmaz;  yerel yönetimlerdeki  hizmet ve çözüm odaklı iş planlamasının sağlıklı ve etkin bir biçimde uygulanmasını ve personel motivasyonunu destekleyen eğitimlerin devam edeceğini ifade etti.

 

Eğitim sonunda katılımcılara sertifikalarını veren vakıf yöneticileri Kartepe Belediyesi personelinin eğitimlere katılmasından duydukları memnuniyeti ve  hizmette süreklilik esas olduğu gibi  verimliliğin düşmemesi için bu tür eğitimlerin de çok önemli olduğunu ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817