Kartepe Belediyesi'ne Yeni Koordinatör
Hüseyin Üzülmez’in Kartepe Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte yeni bir dönemin başladığı Kartepe Belediyesi’nde, İSU emeklisi ve Ak Parti Meclis Üyesi Kemal Timur; Fen İşleri, Park - Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlükleri’nden sorumlu koordinatör olarak göreve getirildi.


Uzunçiftlik Emekevler Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Kemal Timur daha önce Uzunçiflik Belediyesi’nde su işleri amiri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nde bölge şefi olarak çalıştı. 2014 yılında emekli olan Timur 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kartepe Meclisi üyesi olarak seçildi.

1966 yılında Başiskele Servetiye Camii Köyü’nde doğan, evli ve üç kız çocuk babası Timur Kartepe Belediyesi bünyesinde çalışmaktan heyecan duyduğunu belirtirken “Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez ile aynı ekipte yer almaktan mutluyum. Başkanımızın  önderliğinde Kartepe’nin ve Kartepe halkının layık olduğu hizmetleri ve projeleri ekibimizle beraber hayata geçirmek öncelikli hedefimiz olacaktır.” dedi.

Kemal Timur'un Teknik İşlerden Sorumlu Koordinatör olarak göreve başlaması ile birlikte , Kartepe Belediyesi'nde Halkla İlişkiler ve Muhtarlık Masası olmak üzere toplamda 3 koordinatör görev yapmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817