banner3047

Kartepe’de EuroLeague Coşkusu Açık Havada Yaşandı

Kartepe Belediyesi, Fenerbahçe Beko’nun AS Monaco ile oynadığı EuroLeague Final Four maçını dev ekranda izlemek isteyen vatandaşlar için Kanal Park’ta Açık Hava Sinema Alanı’nda dev ekran kurdu. Basketbol tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, Kartepeliler final heyecanını hep birlikte yaşarken, Fenerbahçe Beko’nun şampiyonluğu büyük bir coşku ile kutlandı.

Açık havada kurulan dev ekrandan maçı izleyen Kartepeliler, Fenerbahçe Beko’nun tarihi zaferine tanıklık etti. Aileleriyle birlikte alana gelen vatandaşlar, hem heyecan dolu anlar yaşadı hem de şampiyonluk sevincini hep birlikte paylaştı. Kartepe Belediyesi tarafından organize edilen bu anlamlı etkinlik, sporseverleri bir araya getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.