Kaymakam Şirinoğlu, Yarar'a kitap hediye etti
 Körfez Belediyesi tarafından düzenlen esnafla kahvaltı etkinliği, Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi Çeşme Sokak’ta düzenlendi. Etkinliğe, protokolün yanı sıra caddede işyeri olan esnaf ve vatandaşlar davet edildi. Etkinlik nedeniyle sokak trafiğe kapatıldı ve masalar kurularak esnafa kahvaltıları verildi.

BİR DE NOT YAZDI

Kahvaltıdan sonra Körfez ilçe halkı tarafından çok sevilen ve unutulmayacak olan Kaymakam Şirinoğlu gazetemiz imtiyaz sahibi Burhan Yarar'a Mevlana'nın, Mesneviden Öğütler Kitabını hediye etti. Şirinoğlu; Hediye edilen kitabın içerisine;" Değerli dostum Burhan Yarar'a Körfez'deki güzel günlerin hatırasına, hoş bir günün içinden yürek dolusu sevgilerimle" yazdı. Yarar ise aldığı bu önemli hediye için Şirinoğluna teşekkür etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817